låna pengar

Din guide till shopping på nätet

Du kanske behöver låna pengar för att kunna köpa det du behöver och vill ha. Vi har samlat några alternativ här. Tänk bara på att det kostar att låna och alla alternativ är inte så förmånliga.

Låna pengar

Ferratum

Ferratum erbjuder smslån, så kallade snabblån, små lån från 500 kr till 12.000 kr utan säkerheter eller borgensmän. Lånet, kan sökas av vem som helst som är minst 21 år, kreditvärdig och har skött sina penningaffärer klanderfritt.

Vår typ av lån kan ibland kallas SMS lån eller SMSlån men vi kallar det hellre för mikrolån. Ansökan kan göras antingen med ett textmeddelande (SMSa låna) eller via Internet. Du kan ansöka om sms lån direkt med lånekalkylatorn på vår webbplats.

Nödkontanter

I lust och nöd

Hos oss kan du enkelt ta snabba lån på upp till 20 000 kr utan säkerhet. Vi tycker att lån ska vara enkla och framförallt problemfria. För oavsett om det är lyckan eller olyckan som är framme ska saker och ting fungera fort, precis så jobbar vi!

Snabba lån! Välj om du vill ansöka om våra snabba lån online eller skicka in en ansökan via posten. Vill du låna pengar online kan du göra det via datorn, mobilen eller surfplattan. Läs mer om låneansökan.

Ikano Bank

Uppstickarbank med rötter i IKEA. Vanliga banktjänster som sparkonto, fondsparande, pensionssparande, privatekonomisk rådgivning, internetbank, bank- och bolån.

Du kan ansöka om ett lån direkt på Ikanobankens webbplats. Kraven är:
- Du har fyllt 18 år (20 för billån)
- Du har fast årsinkomst på minst 125 000 kr.
- Inga betalninsanmärkningar

Lendo

Låna upp till 350 000 kr. Svar inom 7 minuter.

Du gör en ansökan hos oss och vi söker hos flera banker och du kan välja det lån som passar dig bäst. Endast en kreditupplysningen. Kostnadsfritt, inga dolda avgifter.

Gör ansökan direkt på Lendos webbplats.

LånButiken.se

Lånbutiken.se erbjuder dig förmånliga och flexibla sms lån utan säkerhet med upp till 3 månaders återbetalningstid. Vi har marknadens mångsidigaste urval av smslån och du kan låna mellan 1 000 och 12 000 kr.

Payson

Payson är ett företag som hjälper ehandlare att ta betalt. De erbjuder i samarbete med Svea Ekonomi att man får låna mellan 1000 och 30 000 kr. Pengarna sätts in på ett Paysonkonto så man kan börja köpa det man vill ha.

Risicum

SMS-lån mellan 500 och 12 000 kr med en återbetalningstid upp till 90 dagar.

Kommentarer

Kommentera nedan eller starta en diskussion i forumet

comments powered by Disqus