Hem » Clark Olofssons dotter Alexandra – Allt du vill veta

Clark Olofssons dotter Alexandra – Allt du vill veta

by Samuel Klingberg

Att Clark Olofsson har blivit känd genom sina memoarer är känt för många. Där delar han med sig av sina äventyr som bankrånare och hur det gick till i detalj. Clark har kommit att bli känd som Sveriges främsta bankrånare. Dessutom har han varit en charmör och förfört både psykologer och lärare som jobbade på anstalten där han satt. Mindre känd är Alexandra som är dotter till Clark.

Vem är Clark Olofssons dotter Alexandra?

Clark hade många passionerade relationer med olika kvinnor. Dessutom fick han hela 6 barn. Året 1967 var särskilt händelserikt för Clark som förlovade sig med Madiorie Britmer som han också fick barn med. Därefter under samma år gick paret skilda vägar och istället träffade Clark Marijke Demuynck under en tågresa i Tyskland. Trots att Clark begått brott och hamnade i fängelset samma år gifte han sig 1976 med Marijke.

Under en tid bodde de tillsammans i ett hus på landsbygden i Belgien där Marijke kom ifrån. År 1999 tog äktenskapet slut och med Marijke fick Clark 3 söner. Förutom sönerna med Madiorie och Marijke fick Clark även två döttrar. Trots att det inte finns mycket information om döttrarna var en av dem Alexandra.

 

Se mer